Les

Doedelzak les

Doedelzak les op maat! Of je nu nog moet beginnen of al de sterren van de hemel speelt, maakt voor mij niet uit. Mijn passie is vooral om jou een stap verder te helpen. Hierbij hou ik goed rekening met jouw wensen en doelen.

Lesgeven geeft me veel voldoening. Ik heb verschillende certificaten behaald, waaronder een officieel Schots erkend certificaat voor doedelzak instructeur. Met lesgeven heb ik ruime ervaring, zowel één-op-één als voor groepen. Hier komt de brede muzikale ervaring en kennis ook goed van pas. Hierdoor kan ik niet alleen lesgeven om mee te spelen met een doedelzak band. Mensen die het liever houden bij solo spelen kan ik ook begeleiden.

Ook als je meer van de folk of folkrock stijl houdt en wil spelen met wat meer power kan ik je helpen. Ik maak onderdeel uit van Harmony Glen en volg de nieuwste folkartiesten uit o.a. Schotland en Ierland op de voet.

De doedelzak is een indrukwekkend instrument en maakt een geweldige indruk wanneer hij goed bespeeld wordt. Mackay Bagpipe Services biedt u ook de mogelijkheid om de doedelzak te leren spelen.

Beginner of gevorderd? Jong of oud? Wij staan voor u klaar! Gilian is officieel Schots erkend doedelzakdocent. Hij heeft door zijn ruime ervaring in 1-op-1 en groepslessen een gedegen basis om u verder te brengen in uw doedelzak carrière.

Doedelzak les is mogelijk op locatie in Heemskerk, in overleg bij u op locatie en ook via Skype.

Vraag direct meer informatie aan