Leren

doedelzak-leren-spelen

Doedelzak leren spelen

Beter direct goed aangeleerd dan het met veel moeite moeten afleren! Wilt u ook doedelzak leren spelen van één van Nederlands vooraanstaande instructeurs? Lees dan verder!

Vanuit een Schotse doedelzakschool heb ik verschillende diploma’s behaald. Hiermee heb ik een grote kennis van de muziektheorie en beheersing van het instrument opgedaan. Ook ben ik officieel erkend “Piping Tutor” (doedelzak instructeur). Hier heb ik examen voor gedaan volgens de eisen van de Piping and Drumming Qualification Board.
Samen met mijn ruim 4 jaar ervaring als pipe major en het spelen van verschillende genres in andere bands heb ik ook in de praktijk veel ervaring opgedaan.

Dit kan ik gebruiken in individuele lessen, zodat deze op maat gegeven kunnen worden. Of je nou in een pipe band wil gaan spelen, of juist meer de folk stijl. Ik kan je erbij helpen. Lessen via Skype zijn ook mogelijk.

Ook ben ik inzetbaar voor workshops aan grotere groepen of bands. Hier kan ik werken aan verschillende onderwerpen zoals muzikaliteit, sound, phrasing en ensemble.

Alle lessen en workshops worden volledig op maat gemaakt. Van tevoren kun je met Gilian overleggen wat je precies wilt bereiken. Bij workshops of een pakket van meerdere lessen wordt ook een lesplan opgesteld.

Vraag direct meer informatie aan