Diensten

DSC3412klein

Diensten

Binnenkort een bijzonder evenement, een bruiloft of een uitvaart? Heeft u al eens nagedacht om doedelzakspeler in te huren voor het creëren van een unieke sfeer?

Ook als u op zoek bent naar het aanschaffen van een uniek instrument, kun u bij MacKay Bagpipe Services terecht. Wij zijn de officiële Europese dealer van Colin Kyo BagpipesAls speler van één van deze doedelzakken kan Gilian u goed helpen met het samenstellen van een instrument volledig naar eigen wens gemaakt en afgesteld.

Of heb je moeite met het aan de praat krijgen van je doedelzak? Dan kan ik je helpen met onderhoud aan je instrument. Bijvoorbeeld door jouw instrument optimaal af te stellen en tips te geven over materiaal. Als je instrument perfect op jou staat afgesteld, zal het spelen weer een plezier worden.

Gilian heeft een brede muzikale ervaring. Mijn grote kennis van de muziek, het instrument en de tradities deel ik graag. Ik kan daardoor uw evenement verrijken met meer dan alleen muziek. Een echte bijzondere ervaring neerzetten die iedereen bijblijft, daar speel ik voor.

Ik ben erg nieuwsgierig en houd van een experiment, zowel in nieuw materiaal gebruiken als in de muziek. Naast de gewone traditionele nummers kunnen er ook dingen voorbij komen als pop- of rock nummers. Ook moderne composities voor de doedelzak worden gespeeld. Die maken gebruik van noten en technieken die je in de traditionele muziek niet hoort. Zo wordt een optreden echt uniek.

IMG_1506

MacKay Bagpipe Services biedt ook een unieke mogelijkheid bij optredens door de keuze uit meerdere doedelzakken of andere instrumenten. Voor meer informatie klik hier.

Wilt u een doedelzakspeler inhuren om uw evenement echt uniek te maken?
Een bijzondere muzikale uitvaart voor het afscheid van uw geliefde?
Of tijdens uw bruiloft naar het altaar begeleid worden door een doedelzakspeler?
Lees dan verder op onze pagina Gelegenheden of neem contact op voor een optreden op maat.

Speel je al doedelzak en heb je tips of hulp nodig bij het onderhoud? Lees dan hier verder of neem contact op voor gratis advies en de opties van mijn onderhoudsservice