Doedelzakspeler voor verjaardag

doedelzakspeler-verjaardag

Doedelzakspeler voor verjaardag

Een doedelzakspeler kan niet alleen een mooie toevoeging zijn aan een bruiloft, maar ook aan andere feesten en partijen. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of ander speciaal evenement, de doedelzak kan zorgen voor een extra feestelijk en bijzonder tintje.

Het inhuren van een doedelzakspeler voor een verjaardag is een bijzondere manier om de dag extra speciaal te maken en het zal zeker een blijvende indruk achterlaten op de gasten.

Het is een unieke manier om uw gasten te verrassen en een feestelijke sfeer te creëren. Of het nu gaat om een intiem feestje thuis of een groter evenement op een externe locatie, een doedelzakspeler kan zich aanpassen aan de grootte en stijl van uw feest en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen die aanwezig is.

Kortom, een doedelzakspeler kan op vele manieren bijdragen aan het maken van uw speciale gelegenheid nog specialer. Bij MacKay Bagpipe Services hebben we ervaren doedelzakspelers die kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven.

Bij MacKay Bagpipe Services kunt u een doedelzakspeler inhuren voor alle gelegenheden!

Onze service houdt niet op bij het aanbieden van een solo piper. Er zijn nog veel meer mogelijkheden! Zoals optredens met een duo of trio pipers. Zelfs samen met drummers, een soort “mini doedelzakband”.

Ook bieden wij optredens met, naast deze pipes, Ierse fluiten en gitaar. Zo kunt u ons voor elke locatie en gewenste sfeer inhuren. Twijfelt u voor welke optie u moet gaan? Neem dan contact met ons op voor advies.

De prijs van een solo piper is €200,- voor korte optredens inclusief reiskosten. De andere opties vergen meer maatwerk. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen voor een prijsopgaaf.

Vraag direct meer informatie aan