Doedelzakspeler trouwerij

doedelzakspeler-bruiloft

Doedelzakspeler trouwerij

Een bruiloft is een belangrijke mijlpaal in het leven van twee mensen die ervoor kiezen om de rest van hun leven samen door te brengen. Het is dan ook begrijpelijk dat stellen hun bruiloft willen laten opvallen en speciaal willen maken voor zichzelf en hun gasten. Een doedelzakspeler kan een mooie en bijzondere toevoeging zijn aan de huwelijksviering.

De doedelzak is een instrument dat al eeuwen wordt bespeeld en is vooral bekend in Schotland, Ierland en Bretagne. Het heeft een karakteristiek geluid dat direct herkenbaar is en kan zorgen voor een unieke sfeer. Bij een bruiloft kan een doedelzakspeler worden ingezet op verschillende momenten om de emoties te versterken en de bijzondere gelegenheid extra speciaal te maken.

Bij de ontvangst van de gasten kan een doedelzakspeler al voor een warm welkom zorgen. De prachtige muziek die uit het instrument komt, zorgt voor een unieke sfeer die direct de toon zet voor de rest van de dag. Bij de aankomst van de trouwauto kan de doedelzakspeler ook zorgen voor een speciaal moment. De muziek kan worden afgestemd op de wensen van het bruidspaar om zo extra betekenis te geven aan dit moment.

Een doedelzakspeler kan ook bijdragen aan de ceremonie zelf. Het lopen naar het altaar kan worden begeleid door statige marsen die de plechtigheid nog meer cachet geven. Tijdens de ceremonie kan de doedelzakspeler zorgen voor rustige, sfeervolle muziek om de emoties te versterken. Na de ceremonie kan de doedelzakspeler het bruidspaar en hun gasten begeleiden naar de receptie of feestlocatie.

Bij MacKay Bagpipe Services kunt u een doedelzakspeler inhuren voor alle gelegenheden!

Onze service houdt niet op bij het aanbieden van een solo piper. Er zijn nog veel meer mogelijkheden! Zoals optredens met een duo of trio pipers. Zelfs samen met drummers, een soort “mini doedelzakband”.

Ook bieden wij optredens met, naast deze pipes, Ierse fluiten en gitaar. Zo kunt u ons voor elke locatie en gewenste sfeer inhuren. Twijfelt u voor welke optie u moet gaan? Neem dan contact met ons op voor advies.

De prijs van een solo piper is €200,- voor korte optredens inclusief reiskosten. De andere opties vergen meer maatwerk. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen voor een prijsopgaaf.

Vraag direct meer informatie aan