Doedelzakspeler Hilversum

doedelzakspeler-inhuren

Doedelzakspeler inhuren Hilversum

Bent u op zoek naar een doedelzakspeler voor een onvergetelijke ervaring? MacKay Bagpipe Services creëert een unieke sfeer bij uw evenement in Hilversum. Dit doen wij op verschillende soorten evenementen. Denk hierbij aan bruiloften, verjaardagen, jubilea, festivals en uitvaarten.

U kunt ons voor elke locatie en gewenste sfeer inhuren. Wij bieden doedelzakspelers voor, zowel binnen als buiten, optredens aan. We kunnen gebruik maken van 5 verschillende soorten doedelzakken. Ook kunnen we ook gebruik maken van Ierse fluiten, gitaarspel en drummers. Een soort “mini doedelzakband”. Zo bieden we voor elk evenement de juiste sfeer.

Doedelzakspeler bruiloft in Hilversum

Voor velen is de bruiloft één van de mooiste dagen van hun leven. Wilt u een bijzondere twist geven aan uw bruiloft in Hilversum? Onze doedelzakspeler maakt deze feestelijke dag onvergetelijk voor alle aanwezigen.

Doedelzakspeler uitvaart in Hilversum

Of bent u op zoek naar een doedelzakspeler voor een uitvaart in Hilversum? Weemoedige klanken kunnen bijdragen aan een warm afscheid van uw geliefde. We hebben een uitgebreid repertoire om uit te kiezen. Daarbij zijn verzoeknummers meer dan welkom. Er wordt altijd rekening gehouden met uw wensen en in overleg is er heel veel mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op om de verschillende opties te bespreken