Doedelzak muziek uitvaart

Doedelzakspeler uitvaart

doedelzak-muziek-uitvaart

Voor een doedelzak muziek uitvaart van indrukwekkende aard bieden wij live muziek met een doedelzakspeler. Ervaar weemoedige klanken vol herinneringen en emoties, gespeeld door een ervaren doedelzakspeler gehuld in een kilt. Kies uit een uitgebreid repertoire, inclusief mogelijkheid voor verzoeknummers. Onze muzikale bijdrage kan zowel voor, tijdens als na de dienst plaatsvinden en we bieden ook muzikale begeleiding op de begraafplaats. Indien gewenst, kunnen we zelfs meerdere doedelzakspelers en/of drummers inzetten voor een nog indrukwekkender effect.

Doedelzakspeler inhuren voor een uitvaart?

Bij vrijwel elke uitvaart is er wel muziek aanwezig, maar wat is er nu mooier dan het afscheid van uw dierbare onvergetelijk te maken? Stel je eens voor: een doedelzakspeler die de ceremonie omlijst met betoverende klanken.

Het kan zijn dat dit de laatste wens was van uw geliefde, of misschien koesterde hij of zij een speciale affiniteit met de doedelzak of met Schotland. Wellicht deelt u samen prachtige herinneringen aan deze muziek. Als doedelzakspelers staan wij klaar om tijdens de uitvaart een waardevolle herinnering te creëren voor u en uw dierbaren.

De traditionele stukken die door de doedelzak worden gespeeld op een begrafenis zijn uiteraard mogelijk. Denk aan nummers als Highland Cathedral of Flowers of the Forrest. Andere stukken kunnen ook altijd aangevraagd worden.

Wij houden rekening met uw wensen en in overleg is er heel veel mogelijk. Of u nu een solo piper zoekt, of juist meerdere pipers. Dit kan ook samen met een drummer. Er kan bijvoorbeeld gespeeld worden tijdens een kerkdienst, in het uitvaartcentrum of voor de begrafenisstoet uit.

Highland Cathedral met twee doedelzakspelers bij een uitvaart